Hemstädning Skåne

Stökigt hemma? Ta hjälp av våra professionella hemstädning i Skåne – Begär offert idag!

hemstädning Skåne

Stökigt hemma? Ta hjälp av våra professionella hemstädning i Skåne – Begär offert idag!

Noggrann hemstädning i Skåne

Visste du att städning i hemmet är en av de vanligaste orsakerna till stress i vardagen? Livet, med allt vad det innebär, skyndar förbi och ofta blir renhållningen i hushållet drabbat negativt. Detta sätter vi stopp för genom vår hemstädning i Skåne!

Vill du ta del av våra erbjudanden och göra som mängder av andra hushåll i staden? Kontakta städproffsen på Lisens Städ idag!

kort bindningstid
Styr intervallet på din hemstädning i Skåne utefter dina unika städbehov. Vi anpassar oss.
låga prisr
Vi tror inte på överpriser. Hos oss erbjuds du några av Skånes mest prisvärda tjänster inom hemstädning.
Klockren kommunikation
Du kan alltid nå oss för frågor och funderingar. Som kund får du en personlig kontaktperson.

Lisens Städ

Välkommen till oss!

Vår städfirma är proffs på städning och stressreducering. Varje år levererar vi högklassig hemstädning i Malmö till hushåll av varierande typ. Ensamhushåll, storfamiljs-hushåll, kollektiv och andra typer av boendekonstellationer. Vi vänder ingen ryggen, utan låter alla ta del av vår hemstädning i Skåne. Våra städtjänster erbjuds dessutom till såväl privatpersoner som företag och organisationer.

När du inte kan, orkar eller vill städa, då finns vår hemstädning i Skåne för dig!

Vill du att vi hjälper med er hemstädning?

För privatpersoner

Hur ser ditt hushålls städbehov ut? I vårt kundregister finns privathushåll med mycket varierande behov av hemstädning i Skåne. I vissa hushåll upplever man att man knappt hinder vända ryggen utan att det är stökigt igen. I andra hushåll kan det finnas ett behov av mer omfattande städning vid glesare tillfällen. Vissa vill boka tid själva, och andra vill ha regelbunden städning. Oavsett vem du är och hur dina städbehov ser ut så ordnar vi din hemstädning i Skåne!

Standardstädning

Den vanligaste tjänsten som vi levererar till våra privatkunder är vår regelbundna hemstädning i Skåne. Kunden bestämmer intervallet utifrån städbehovet i hushållet. Vi infinner oss på adressen vid den tid på dygnet då kunden önskar få städningen. Vi dammsuger, dammar, torkar golv, torkar lister samt städar kök och badrum mycket noggrant.

storstädning

Ibland vill man bara ha det lite extra rent och fint hemma. Ofta infaller detta i samband med högtider eller inför en fest, men det är förstås ingen nödvändighet. Oavsett varför du behöver storstädning så får du hjälp av teamet på Lisens Städ!

flyttstädning

Om det du längtar mest efter med din flytt är att städa den gamla bostaden så är du något unik. Faktum är att det är denna del av flytten som de flesta skulle slippa. Allt fler människor inser fördelarna med att anlita professionell för ordentligt hemstädning av det gamla hemmet i Skåne vid flytt.

fönster

Ser världen onödigt grå ut? Det behöver inte vara världens fel! Fönsterputsning kan göra susen i vilket hem som helst. Behoven hos kunderna på Lisens Städ varierar kraftigt. En viktig faktor är förstås i vilket läge som fastigheten ligger. Utsätts den för extra mycket smuts och/eller väder och vind?

tillval

Vi har sagt det förut och vi säger det igen: Städbehov varierar kraftigt mellan hushåll. Därför vill vi ha ett brett register av tjänster som speglar denna variation av behov. När du tar del av våra tjänster inom hemstädning i Skåne så kan du göra tillval. Tillvalen kan bland annat vara hjälp med tvättning, hjälp med trädgårdsarbete eller hjälp med annat som tynger vardagen.

FÖR FÖRETAG, ORGANISATIONER OCH FÖRENINGAR​

Vi är en mångfacetterad städfirma. Trots att hemstädning i Skåne är en tjänst för privatkunder så kan du, som representant för företag, också få vår hjälp. Varje år hjälper vi mängder av företag, organisationer och föreningar att hålla efter lokaler. Mycket handlar om kontorsstädning men vi bistår gärna vid andra typer av städning också.

för mer information

Vill du komma i kontakt med oss gällande hemstädning eller har andra frågor om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Lisens Städ och miljön

Lisens Städ står upp för miljön. I praktiken innebär detta att vi arbetar med utrustning med vilken vi har så liten klimatpåverkan som möjligt. Det kan handla om rengöringsprodukter, städverktyg och andra produkter. Vi försöker dessutom reducera utsläpp genom att, så ofta det är möjligt, resa kollektivt till våra jobb.

Hemstädning i Skåne och RUT-avdraget

Du vet väl att du som privatperson kan spara en rejäl slant på din hemstädning i Skåne. Detta sker med hjälp av skattereduktionen som det populära RUT-avdraget ger dig. När du nyttjar RUT så kan du dra bort så mycket som 50% av den totala arbetskostnaden för vårt jobb. Som kund hos oss på Lisens Städ kan du överlåta pappersarbetet i våra händer. Om du ber att få nyttja RUT så ordnar vi de papper som behövs skickas till Skatteverket.

kontakta oss!

Har du några frågor till eller funderingar om vår hemstädning i Skåne? Tveka inte – Ring eller skriv ett mail till oss redan idag! Alla, såväl privatpersoner som företagskunder, får gratis offert på våra städtjänster då de kontaktar oss.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.